Finansiering.


NETOP NU FÅ MINDST 15000,- FOR DIN GAMLE BIL - PÅ UDVALGTE BILER

Hos Hundige Biler kan du få mindst 15000,- i skrotpræmie for din gamle bil, hvis du køber en nyere bil med finansiering. (På udvalgte biler)
Vi er i øvrigt lige glade med, hvordan den ser ud, hvor gammel den er eller hvor langt den har kørt.. 

BRUG SKROTPRÆMIEN SOM UDBETALING

For mange er det væsentlige ved et bilkøb, hvor mange penge man skal lægge i udbetaling. Dette beløb bliver hos os lavere, fordi de 15.000,- for din gamle bil skal bruges som en del af udbetalingen. Det betyder, at det er ganske få penge, du skal af med hér og nu. Ved køb af ny eller brugt bil hos os er udbetalingen minimum 20.000,- eller 20%. Køber du eksempelvis en Bil til en samlet pris af 100.000,- vil udbetalingen således være 20.000,-. Men da du kan trække de 15.000,- fra, som du har fået for din gamle bil, skal du altså kun have 5.000,- op af lommen – dét er da at have med at gøre.
Hvorfor vente? din nye bil venter på dig! 

 

Nem og billig finansiering af din nye bil

Vidste du at 85% af vores kunder er interesserede i at høre om fordelene ved at lade os hjælpe med deres bil finansiering?
 
Når du køber ny eller brugt bil hos os, har du mulighed for at vælge finansiering helt uden udbetaling

VI har specialuddannede salgskonsulenter, der kan gennemgå finansieringsmulighederne med dig og finde den bedste løsning for dig. Det er nemt, hurtigt, fleksibelt og langt billigere end du tror! 

Fordele for dig som kunde

  • Lån på under 5 minutter - og afslut handlen med det samme
  • Bevar dine lånemulighederne i banken - banken (bør) bruges til andre formål end bilfinansiering
  • Vælg mellem fast og variabel rente - bankerne tilbyder typisk ikke fast rente
  • Konkurrencedygtig finansiering - prisen på lånet er lig ydelsen, som du kan gøre
  • Fleksibel finansiering - finansieringen tilpasses dine behov og ønsker

 

SAFE afdragssikring

Billån og leasing til private og erhverv

Hvis du står og skal låne til din nye bil, vil vi meget gerne hjælpe. Vi har fleksible løsninger til billån og leasing i samarbejde med bilforhandlere i hele Danmark.

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, har vi også fordelagtige løsninger inden for både bilfinansiering og leasing.

SAFE forsikring – lån uden bekymringer

Du kan vælge at oprette en SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen betaler du af på lånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom.

Det betyder, at du kan være tryg ved at dit lån bliver betalt, hvis nu det uheldige skulle ske. Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen.

Derudover vil forsikringen indfri lånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).

 

Velkommen hos:

Hundigebiler APS

 

Vi samarbejder med:

Santander.

Santander3